Încercați aceste 3 preparate pentru a pierde în greutate și pentru a vă spori imunitatea

Curcuma și scorțișoara sunt cele mai populare două condimente care ne ajută să ne creștem imunitatea. Portocaliul este ambalat cu vitamina C, care este unul dintre cei mai importanți nutrienți necesari pentru a menține sistemul nostru imunitar în formă.

Cum se face un smoothie de iaurt cu turmeric portocaliu

Sucul de portocale, mango, iaurt, turmeric, nuci, banane și scorțișoară amestecate într-un blender, fac un smoothie delicios și sănătos. Adăugarea de banane și nuci face ca băutura să fie bogată în proteine, care este cerința de bază pentru a pierde în greutate.

Tonicul de ghimbir din cidru de mere

Această băutură are multe beneficii pentru sănătate și poate fi consumată zilnic pe stomacul gol pentru a menține bacteriile și bolile virale la distanță. Oțetul de mere oprește creșterea agenților patogeni răi și are proprietăți antivirale și antiinflamatoare.

Cum se face tonicul de ghimbir din cidru de mere

Luați o cană de apă și aduceți-o la fiert. Adăugați 1/4 linguriță de ghimbir ras, 1/4 linguriță curcuma, 1 linguriță miere. Lăsați amestecul să fiarbă 2 minute, strecurați băutura și lăsați-o să se răcească. Acum adăugați o linguriță de oțet de mere și sorbiți-o.

Curcuma și ghimbirul din băutură au proprietăți antimicrobiene, antibiotice și antiinflamatoare. Acestea măresc numărul de celule albe din sânge din organism și ne întăresc sistemul imunitar.

Mere, sfeclă roșie și morcov

Pentru a face această băutură, luați o sfeclă mică, un măr mic, un morcov de dimensiuni medii, câteva frunze de mentă și 1 litru de apă. Acum amestecați toate ingredientele cu apă într-un mixer și băutura dvs. este gata. Puteți adăuga o picătură de sare roz pentru a spori gustul.

Băutura de mere, sfeclă roșie și morcov este, de asemenea, numită băutură ABC detox și este una dintre cele mai sănătoase preparate pentru a crește imunitatea și a pierde în greutate. Combinația celor trei legume este cea mai bună pentru îndepărtarea toxinelor din corp și întinerirea acesteia. Băutura bogată în substanțe nutritive vă menține, de asemenea, mai plină pentru mai mult timp, împiedicând astfel consumul excesiv.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *