joburi-complexe-cu-responsabilitate-globala-in-hella-romania-compania-automotive-ofera-oportunitati-de-cariera-pentru-incepatori-si-specialisti-cu-experienta,-in-proiecte-pentru-masini-autonome,-electrice-si-hibrid,-precum-si-servicii-administrative.-(p)

Joburi complexe cu responsabilitate globală în HELLA România. Compania automotive oferă oportunități de carieră pentru începători și specialiști cu experiență, în proiecte pentru mașini autonome, electrice și hibrid, precum și servicii administrative. (P)

HELLA România își dezvoltă locațiile de cercetare-dezvoltare, servicii și producție și face sute de angajări în următorii ani

  • Divizia de servicii administrative din Timișoara va gestiona proiecte globale.
  • Peste 1000 de ingineri IT, din Timișoara și Craiova, vor fi una dintre cele mai importante echipe de Design & Development la nivel internațional.

TIMIȘOARA, 17 ianuarie, 2020. HELLA România, mare angajator în industria automotive, cu activitate în sud-vestul țării, se dezvoltă ca locație strategică pentru grupul german cu sediul principal în Germania, Lippstadt. Planurile de dezvoltare de noi tehnologii pentru producătorii de mașini autonome, electrice și hibrid au fost devansate pe fondul pandemiei, iar România este țara care va coordona o serie de proiecte noi și proiecte globale pentru care se fac angajări în perioada următoare.

“În România, dezvoltăm proiecte pentru megatrendurile industriei: electrificare și conducerea autonomă. Atât prin divizia de componente electronice, cât și prin cea a sistemelor de iluminat, deținem competențe cheie pentru dezvoltarea de noi trenduri în mobilitate. Totodată, echipa de servicii administrative se dezvoltă și contribuie la consolidarea proceselor de business”, spune Alin Țăpîrdea, director general HELLA România.

În anul 2020, centrul administrativ HELLA Corporate Center Timișoara dezvoltă două direcții strategice: Governance și Shared Services (administrare globală și servicii standardizate), cu locuri de muncă având nivel ridicat de complexitate și responsabilitate globală, orientate spre eficiență, standardizare, automatizare și soluții în domeniul roboți administrativi. De asemenea, Technical Center Timișoara și Technical Center Craiova vor coordona proiecte noi, globale, pentru clienții producători de mașini, în domeniile electrificare, radar și confortul mașinii.

Compania va angaja în România ingineri IT, project manageri, specialiști în finanțe, în contabilitate, în procese de control a costurilor, în resurse umane sau analiști. Lista locurilor de muncă disponibile acum poate fi consultată aici, cu activarea acestui link: https://hella.csod.com/ux/ats/careersite/3/home?c=hella

“La nivelul grupului, avem un model de business solid, orientat spre viitor. Este o realitate faptul că industria a fost mult afectată de pandemie, ceea ce ne-a determinat să fim agili, să lucrăm pe scenarii posibile, să avem o colaborare și mai apropiată cu clienții noștri. Cu toate acestea, am păstrat ritmul proiectelor de cercetare și dezvoltare pentru care am menținut, și în ultimul an, investițiile de 10 la sută din vânzări. Acest lucru a fost posibil datorită portofoliului de produse, livrat în condiții de eficiență și competitivitate clienților noștri. Preocuparea noastră este să ne menținem poziția de lider, chiar dacă piața este incertă și cu provocări”, menționează Gelu Murariu, director general HELLA România.

În România, grupul HELLA este prezent cu trei centre de proiectare și dezvoltare, un centru administrativ și trei unități de producție, situate în Timișoara, Arad, Lugoj, Craiova, având peste 4200 de angajați.

HELLA GmbH & Co. KGaA, Lippstadt. HELLA este o companie de familie cu expansiune globală, listată la bursă, cu peste 125 de locații în 35 de țări. Cu vânzări în valoare de 5,8 miliarde de euro în anul fiscal 2019/2020 și 39.000 de angajați, grupul german este unul dintre cei mai importanți furnizori din industria automotive. HELLA dezvoltă și produce componente și sisteme de iluminat și electronice fiind un partener pentru producătorii din industria automotive de mai bine de un secol. De asemenea, HELLA dispune în Europa de unul dintre cele mai mari centre de servicii pentru piese de schimb și accesorii destinate autovehiculelor, servicii de diagnoză și servicii de asistență. Mai mult, HELLA produce și module complete pentru vehicule, sisteme de climatizare și rețele de bord.

Informații suplimentare puteți obține de la:

Dr. Markus Richter

Purtător de cuvânt

HELLA GmbH & Co. KGaA

Rixbecker Straße 75

59552 Lippstadt, Germany

Tel.: +49 (0)2941 38-7545

Fax: +49 (0)2941 38-477545

[email protected]

www.hella.com

 

Iozefina Nicoleta Tudor

Branding and Communication Manager

HELLA Romania

Str. Hella nr.3

307200 Ghiroda, jud.Timiş

Tel.: +40-799-905449

[email protected]
www.hella.ro www.hella.com