autoritatile-anunta-ca-peste-un-milion-de-romani-au-fost-vaccinati-anti-covid-cu-ambele-doze,-iar-alti-960-de-mii-au-primit-prima-doza-in-total-au-fost-administrate-aproape-trei-milioane-de-doze,-cele-mai-multe-cu-serul-pfizer.

Autoritățile anunță că peste un milion de români au fost vaccinați anti-Covid cu ambele doze, iar alți 960 de mii au primit prima doză. În total au fost administrate aproape trei milioane de doze, cele mai multe cu serul Pfizer.

De la debutul campaniei de vaccinare în România (27 decembrie 2020) și până astăzi la ora 17, au fost vaccinate 1.002.365 de persoane cu ambele doze de vaccin anti-Covid și 960.683 cu o singură doză. În ultimele 24 de ore, au fost vaccinați peste 52 de mii de români. În total, au primit cel puțin o doză de vaccin anti-coronavirus 1,96 de milioane de români.

În total, de când a început campania de vaccinare în România, au fost administrate aproape trei milioane de doze, dintre care 2,4 milioane de doze Pfizer/BionTech, 345 de mii de doze AstraZeneca și 217 mii de doze Moderna. Au fost raportate 3,4 cazuri de reacții adverse la o mie de doze administrate.