ministrul-sanatatii:-“suntem-in-valul-4-al-pandemiei,-iar-in-spitale-vin-tot-mai-multi-pacienti-infectati-cu-sars-cov-2-arma-cea-mai-sigura-impotriva-covid-19-este-vaccinul.”

Ministrul Sănătății: “Suntem în valul 4 al pandemiei, iar în spitale vin tot mai mulți pacienți infectați cu SARS-CoV-2. Arma cea mai sigură împotriva COVID-19 este vaccinul.”

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a vizitat astăzi Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti pentru a discuta cu managementul și personalul medical despre capacitatea de tratare a pacienţilor cu coronavirus și despre pregătirea secțiilor. Aceasta a avertizat printr-o postare pe pagina sa de Facebook că ne aflăm deja în valul 4 al pandemiei și a îndemnat populația să se vaccineze.

Suntem în valul 4 al pandemiei, iar în spitale vin tot mai mulți pacienți infectați cu SARS-CoV-2.”

“Am fost astăzi la Spitalul Universitar de Urgență București pentru a discuta cu managementul și cu personalul medical despre capacitatea spitalului pentru tratarea pacienților COVID-19 și despre pregătirea secțiilor. Spitalul Universitar a intrat zilele astea în valul 4 cu 28 de paturi de ATI, 20 de paturi de terapia intermediară și 250 de paturi pe secții.”

“Vaccinați-vă! Sistemul sanitar se pregătește pentru a patra oară, dar arma cea mai sigură împotriva COVID-19 este vaccinul.”